Despre proiect

Impreuna suntem cei mai buni!

Acoperisurile Lindab sunt cele mai bune de pe piata. Pentru ca sunt produse de calitate, garantate 30 de ani.  Folosim in productia lor o reteta pe care o imbunatatim de 50 ani, astfel incat am obtinut cel mai bun otel suedez. Acoperisurile Lindab sunt cele mai bune pentru ca au la baza atribute definitorii – rezistenta, sistem inteligent de montaj, instalare rapida. In tot ceea ce facem, primeaza grija pentru calitate. De fapt, asta e telul nostru principal: sa fim cei mai buni in acoperisuri!

Pentru ca Lindab incurajeaza calitatea, performanta si adevaratele valori, lansam Campionatele Calitatii Lindab! Regasim atributele noastre in performante ale oamenilor din jurul nostru. Oameni simpli, insa cu rezultate extraordinare.  Focusati pe ideea de a fi cei mai buni. Ii vom cauta pe cei mai buni dintre ei si vom forma un Club al Campionilor.  Pentru ca e important sa le sustinem visul. Pentru ca noi – ca si ei – credem in calitate si in performanta.  Asa ca ii vom premia, pentru ca Lindab sustine performanta.  De la cei mai buni pentru cei mai buni!

Voteaza campionul calitatii si poti castiga chiar tu 50 de euro saptamanal!

E foarte simplu. Inscrie-te completand formularul aici. Vei fi redirectionat spre pagina de vot. Apoi voteaza campionul calitatii a carui poveste ti-a placut cel mai mult, folosing butonul de like aferent fiecarui nume din pagina de vot.  Votul tau te inscrie automat in tragerea la sorti pentru cele 5 premii saptamanale a cate 50 de euro.

 

Fii sigur că citești cu atenție și regulamentul!