Nu sunt comentarii

Castigatorii etapei 4 in Campionatul Calitatii

Castigatorii etapei 4 in Campionatul Calitatii

Campionul celei de-a patra etape din Campionatele Calitatii si castigatorul marelui premiu este, conform regulamentului, domnul Kovari Andrei, povestea sa avand cele mai multe aprecieri valide!

 cec_kovari

In urma evaluarii voturilor celor patru concurenti, domnul Romeo Bolohan a fost descalificat, conform articolului 5.3 din regulamentul campaniei.

In consecinta, Campionul Inovaţiei si castigatorul marelui premiu in Campionatele Calitatii Lindab este Kovari Andrei, urmatorul clasat inainte de termenul de 31.10.2014.

Le multumim celor patru campioni ai inovaţiei pentru tot efortul depus in aceasta campanie si le uram mult succes in continuare!

De asemenea, in a patra etapa a Campionatelor Calitatii, etapa in care Lindab a premiat INOVAŢIA, au fost extrase 5 premii a cate 50 de euro, conform regulamentului.

Toti participantii care s-au inscris pentru a vota unul dintre campioni au fost trecuti intr-un tabel, in ordinea inscrierii. Apoi, folosind random.org, au fost trase la sorti 5 numere aleatorii. Castigatorii sunt participantii care, in tabel, erau numerotati cu aceste numere.

castigatori_etapa4

Numerele castigatoare au fost: 153, 133, 210, 155, 237.
Castigatorii celor 5 premii a cate 50 de euro sunt, asadar:

  • Galie Vlad
  • Vermesan Lorena Marina
  • Malutan Doru
  • Fulga Ovidiu
  • Bocan Oana

 

Castigatorii vor fi contactati in vederea oferirii premiilor.

Felicitari tuturor participantilor!

Post a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *