Nu sunt comentarii

Castigatorii etapei 3 in Campionatul Calitatii

Castigatorii etapei 3 in Campionatul Calitatii

Campionul celei de-a treia etape din Campionatele Calitatii si castigatorul marelui premiu este, conform regulamentului, domnul Denis Turcu, povestea sa avand cele mai multe aprecieri valide!

CEC Denis Turcu

In urma evaluarii voturilor celor patru concurenti, Matei Bucur Mihaescu a fost descalificat, conform articolului 5.3 din regulamentul campaniei.

In consecinta Campionul Inteligentei si castigatorul marelui premiu in Campionatele Calitatii Lindab este Denis Turcu, urmatorul clasat expirarea termenului de 31.08.2014.

Le multumim celor patru campioni ai inteligentei pentru tot efortul depus in aceasta campanie si le uram mult succes in continuare!

De asemenea, in a treia etapa a Campionatelor Calitatii, etapa in care Lindab a premiat INTELIGENTA, au fost extrase 5 premii a cate 50 de euro, conform regulamentului.

Toti participantii care s-au inscris pentru a vota unul dintre campioni au fost trecuti intr-un tabel, in ordinea inscrierii. Apoi, folosind random.org, au fost trase la sorti 5 numere aleatorii. Castigatorii sunt participantii care, in tabel, erau numerotati cu aceste numere.

castigatori_inteligenta

Numerele castigatoare au fost: 21, 63, 179, 122, 75. Castigatorii celor 5 premii a cate 50 de euro sunt, asadar:

  • Graur Iulia
  • Gogancea Nicoleta Teodora
  • Deaconu Raluca
  • Enisor Roberta
  • Topa Mariana

Castigatorii vor fi contactati in vederea oferirii premiilor.

Felicitari tuturor participantilor! In curand incepe a treia etapa, care premiaza INOVATIA!

Post a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *